Met alle ontwikkelingen op brandstofgebied en de hoge eisen die er door berijders aan worden gesteld is er maar één advies waar u uw klant een groot plezier mee doet; iedere onderhoudsbeurt het brandstofsysteem reinigen!

Snelheid verlaagd, inspuiting verstoord. 

Wij als auto minnend bedrijf zien uiteraard die nieuwe borden langs de snelweg staan… voor het goede doel, oké. Los van de gunstige gevolgen voor het milieu zien we vooral winst in de veiligheid door een lagere snelheid en het verbruik van uw voertuig.

Inmiddels weten wij dat langzaam rijden, vaak laagtoerig en in een hoge versnelling, ook een keerzijde heeft. Motoren zijn namelijk gemaakt om daadwerkelijk belast te worden. Dan komt pas het systeem op temperatuur en werkt het naar behoren. Nu dus niet meer (automatisch). Gevolg? Veelal onvolledige verbranding van de brandstof, door vervuilde injectoren, waardoor een hele keten aan storingen op gang komt.

Reinigen via de tank met Forté Fuel System Cleaner Advanced bij benzinemotoren en Forté Diesel Injector Treatment bij dieselmotoren zal de verbrandingstemperatuur herstellen zodat de uitlaatgasnabehandelingssystemen weer zo optimaal als mogelijk kan functioneren.

Advies? Vraag één van onze Forté Adviseurs

Schoon presteert beter!