Werken bij Forte Benelux

Zoek jij vrijheid en plezier?

Wij zijn sinds 1988 actief en dat lukt alleen als je je weet te onderscheiden, dat doen wij met onze mensen. Onze klanten waarderen ons om het hoge serviceniveau (niets is te gek) en de kennis die we hebben. De zoektocht naar geschikte kandidaten stopt dan ook nooit; van starter tot senior ben je van harte welkom. Word jij blij van techniek en lijkt het je leuk om van klanten fans te maken? Dan komen we graag met je in contact. Aarzel dan ook niet en kom kennismaken…

 

LET OP: Vacatures in Overijssel/Gelderland én Noord-Holland!!

 

Het is ons doel om je trots te maken op dit prachtige merk

Forté Benelux is in het midden van het land gevestigd en wij importeren reinigers voor brandstofsystemen en motoren. Via een netwerk van adviseurs worden deze producten onder werkplaatsen in diverse branches verdeeld. Als adviseur ga je op pad met een merk dat in onze branche de hoogste naamsbekendheid heeft. De kwaliteit van het product mag nooit een discussie zijn, daar is dan ook iedereen van overtuigd. Het is ons doel om je trots te maken op dit prachtige merk, zodat jij iedere dag met groot enthousiasme onze fanbase kunt uitbreiden.

 

Wat we van je vragen  

 • De praktijk heeft ons geleerd dat je met ervaring in het monteursvak sneller in staat bent om waarde toe te voegen. Je bent dus technisch. Ben je dit niet maar heb je wel PASSIE voor techniek? Ook dat is een prima basis voor een match.  
 • Dit vak gaat vooral om contact maken, jij kunt dat goed en het maakt je blij. 
 • Klanten zijn voor ons enorm belangrijk, we verrassen ze dan ook graag en laten ze daarmee het Forté-gevoel ervaren. Het kost jou dan ook geen moeite om je in een ander te verplaatsen en daarmee klanten te veranderen in fans. 
 • Als bedrijf zitten wij in een transitiefase. Je bent dan ook flexibel en houdt van een gezonde dynamiek in je werkzaamheden.  
 • Wij zijn een relatief kleine organisatie en je vindt het fijn om daar onderdeel van te zijn.  
 • MBO werk -en denkniveau helpt, maar laat je hier niet door tegenhouden.   

 

Wat we je bieden  

 • Plezier. Een werkomgeving waarin we je de ruimte geven om jezelf te zijn, om je te ontwikkelen en je eigen persoonlijkheid in te zetten.  
 • Werk. Namelijk 40 uren per week.  
 • Salaris. Vanzelfsprekend marktconform en passend bij je functie.  
 • Verlof. Gebaseerd op 25 dagen fulltime.  
 • Invloed. Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Iedereen is betrokken, er wordt naar je geluisterd en er worden snel beslissingen genomen.  

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief met C.V. naar: contact@forte-benelux.com   of bel voor meer informatie naar 030-7601115.

E10; noodzaak voor reinigen

E10; Noodzakelijk om minimaal bij iedere onderhoudsbeurt of jaarlijks het brandstofsysteem te reinigen met Forté Fuel System Cleaner Advanced.

Forté introduceert New Generation Motor Flush

Binnen het professionele programma heeft Forté één van haar succesnummers vernieuwd. Forté New Generation Motor Flush heeft een geheel nieuwe formulatie gekregen, toegespitst op de hedendaagse motorvervuiling. Door het “nieuwe” rijden, biobrandstoffen,...

Winterstalling motorfiets TOP 10

Winterstalling motorfiets; waar moet je rekening mee houden? Wij hebben een "Winterstalling Top 10" gemaakt om ervoor te zorgen dat je in het nieuwe jaar gelijk zorgeloos op je motorfiets kunt springen.   Winterstalling TOP 10; Maak de motor inwendig schoon met...

AUTOWEEK: risico stilstand E10

Onderhoud via de tank nu nog belangrijker! Stilstand van de auto geeft verhoogde kans op storingen. Dus de auto's die bij garages in de showroom staan, of op het terrein maar ook de thuiswerkers die hun auto niet of nauwelijks nog gebruiken; reinig en houd het...

Reiniging van uw airco

Reiniging van uw airco Gemiddeld zitten we bijna een half uur per dag in de auto. Een schoon en fris klimaat in de auto is daarom uiterst belangrijk! De voordelen van een airco zijn niet meer weg te denken: in de zomer blijft het hoofd lekker koel en in de winter...