U weet als motorliefhebber als geen ander het belang van bewust kijken. Het zien van alles wat beweegt en wat een potentieel gevaar zou kunnen zijn. Bewust kijken kun je bewust leren, en het helpt je enorm bij het motorrijden. “Je gaat naar waar je naar kijkt” is een gekende uitspraak die feitelijk aangeeft dat je onbewuste in staat is om het stuur over te nemen.

De komende twee maanden staan wij juist even bewust stil en kijken we juist terug. Op 1 juli jl. was het 30 jaar geleden dat Kees Berends zijn Forté Benelux oprichtte en met zijn (toen nog) blikjes onder de arm de eerste klanten erop wees dat er zoiets bestond als vervuiling. Nu dus 30 jaar later zijn er behoorlijk wat klanten bijgekomen, zijn we in ieder voertuigsegment actief en staat er een Kennisinstituut met een schat aan ervaring die zich volgens de markt Specialist mag noemen. Hoe trots we ook zijn, het houdt ons bescheiden en zijn dankbaar voor dit grootse compliment.

We willen het dan ook graag met u vieren en hebben om die reden een display laten ontwerpen die we u gratis schenken. Deze display staat prachtig op uw balie, biedt plaats aan 24 Moto Power producten en herinnert uw klanten eraan dat SCHOON toch echt BETER PRESTEERT. Uw adviseur zal bij zijn eerstvolgende bezoek een display bij u achterlaten.

Zoals altijd kijken we bewust vooruit, net als u.
Fijne dag en bedankt voor uw vertrouwen.

Met vriendelijke groet,
Team Forté Benelux/Premium Segments