Forté in tijden van Corona

UPDATE 06-01-2021

We zijn al bijna weer een jaar verder na onze eerste berichtgeving over corona en Forté. De tijd vliegt en het nieuwe normaal is al niet nieuw meer. Onze adviseurs in België en Nederland zijn (gepast) actief en doen hun bezoeken om de bedrijven (die ook doorgaan) van producten en diensten te kunnen voorzien.

Vanzelfsprekend houden we rekening met alle richtlijnen die het RIVM bepaald heeft. Zo wordt op voorhand met de klant gebeld voor overleg over de werkwijze, worden er mondkapjes gedragen en wordt er gedesinfecteerd. Geen zorgen dus.

UPDATE 01-07-2020
We merken dat de Automotive branche, dan vooral de werkplaats, er genadig vanaf is gekomen. Zeker als je het vergelijkt met andere branches. Wij zijn dan ook dankbaar en tevreden.

Nu het openbaar vervoer onder voorwaarden weer open is, merken we zelfs dat de verkoop van auto’s weer aantrekt. Ook op dat vlak trekt de branche weer aan, gelukkig maar. Positieve ontwikkelingen in een tijd die wordt beheerst door onzekerheid en somberheid.

België is vorige maand ook weer op gang gekomen dus u kunt uw Adviseur weer bereiken.

Corona is er en zal voorlopig blijven, het is vooral wachten op het vaccin. Tot die tijd, waarschijnlijk ook daarna wel, zullen we bewust zijn van onze eigen invloed erop. Dat houdt voor onze mensen in dat ze afstand blijven houden en de regels van de Overheid (NL en BE) respecteren.

 

NIEUW!

Met onze Airco reiniger hadden we al een middel tegen de verspreiding van virussen, maar nu hebben we ook een oppervlaktereiniger genaamd Forté Vehicle Cleaner. Een spray die het voertuig van uw klant en uw werkomgeving kan desinfecteren.

Blijf opletten en graag tot ziens!

UPDATE 22-04-2020
Met het versoepelen van de maatregelen zijn ook onze adviseurs weer onderweg om u van dienst te kunnen zijn.

Toen het Coronavirus zijn hoogtepunt bereikte was het onverantwoord om je medewerkers op pad te sturen. Niet alleen om hun eigen gezondheid, maar ook die van onze klanten. In de afgelopen weken hebben onze adviseurs hun weg gezocht in het bereiken van hun klanten, soms telefonisch en de anders (evt. na een telefonische check) door te bezoeken. Het normaliseert, zo is de conclusie.

Men is gewend aan de nieuwe regelgeving, houdt er rekening mee en lijkt het nieuwe (tijdelijke?) normaal te worden. Onze dienstverlening komt dus ook weer op een normaal niveau. Op 1,5 meter en met inachtneming van de andere maatregelen, vanzelfsprekend.

In België mogen onze Adviseurs geen werkzaamheden verrichten, dat is door de Federale Overheid bepaald. Heeft u onverhoopt onze producten nodig dan kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor onze contactgegevens of stuur een bericht via Facebook

OORSPRONKELIJK BERICHT 22-03-2020
Het ziet ernaar uit dat we het Coronavirus voorlopig nog niet onder controle hebben. Onze Adviseurs werken dan ook vanuit huis.

Heeft u desondanks behoefte aan onze producten of diensten? Uiteraard kunnen we u helpen;

  1. Neem contact op met uw adviseur, probeer bijv. FaceTime of WhatsApp-video voor “LIVE-ondersteuning”
  2. We zijn gewoon bereikbaar. Stuur ons een mail of bel ons kantoor op 030-760 1115
  3. Bestel producten in onze webshop

Voor bestellen via onze webshop heeft u een login nodig. Heeft u er al één maar bent u het wachtwoord vergeten, klik dan hier, of indien u zich wilt registreren dan klikt u hier. In uitzonderlijke gevallen zal uw adviseur na overleg langskomen, bijvoorbeeld voor technische ondersteuning of voor spoedleveringen. Houdt u dan rekening met de veiligheidsmaatregelen van hygiëne en afstand bewaren? Alvast bedankt!

Let op uw veiligheid en die van uw omgeving, dan gaan we deze strijd winnen.

 

Vriendelijke groet,

Team Forté