Forté en Corona

UPDATE 22-04-2020
Met het versoepelen van de maatregelen zijn ook onze adviseurs weer onderweg om u van dienst te kunnen zijn.

Toen het Coronavirus zijn hoogtepunt bereikte was het onverantwoord om je medewerkers op pad te sturen. Niet alleen om hun eigen gezondheid, maar ook die van onze klanten. In de afgelopen weken hebben onze adviseurs hun weg gezocht in het bereiken van hun klanten, soms telefonisch en de anders (evt. na een telefonische check) door te bezoeken. Het normaliseert is de conclusie.

Men is gewend aan de nieuwe regelgeving, houdt er rekening mee en lijkt het nieuwe (tijdelijke?) normaal te worden. Onze dienstverlening komt dus ook weer op een normaal niveau. Op 1,5 meter en met inachtneming van de andere maatregelen, vanzelfsprekend.

In België mogen onze Adviseurs geen werkzaamheden verrichten, dat is door de Federale Overheid bepaald. Heeft u onverhoopt onze producten nodig dan kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor onze contactgegevens of stuur een bericht via Facebook

OORSPRONKELIJK BERICHT 22-03-2020
Het ziet ernaar uit dat we het Coronavirus voorlopig nog niet onder controle hebben. Onze Adviseurs werken dan ook vanuit huis.

Heeft u desondanks behoefte aan onze producten of diensten? Uiteraard kunnen we u helpen;

  1. Neem contact op met uw adviseur, probeer bijv. FaceTime of WhatsApp-video voor “LIVE-ondersteuning”
  2. We zijn gewoon bereikbaar. Stuur ons een mail of bel ons kantoor op 030-760 1115
  3. Bestel producten in onze webshop

Voor bestellen via onze webshop heeft u een login nodig. Heeft u er al één maar bent u het wachtwoord vergeten, klik dan hier, of indien u zich wilt registreren dan klikt u hier. In uitzonderlijke gevallen zal uw adviseur na overleg langskomen, bijvoorbeeld voor technische ondersteuning of voor spoedleveringen. Houdt u dan rekening met de veiligheidsmaatregelen van hygiëne en afstand bewaren? Alvast bedankt!

Let op uw veiligheid en die van uw omgeving, dan gaan we deze strijd winnen.

 

Vriendelijke groet,

Team Forté