Binnen het professionele programma heeft Forté één van haar succesnummers vernieuwd.
Forté New Generation Motor Flush heeft een geheel nieuwe formulatie gekregen, toegespitst op de hedendaagse motorvervuiling.

Door het “nieuwe” rijden, biobrandstoffen, start-stop-systemen, down sizing en de steeds strenger wordende emissie-eisen worden de vervuilingsproblemen zeker niet verminderd. Forté heeft met Forté New Generation Motor Flush hét antwoordt op inwendige motorvervuiling, zowel voor oudere motoren als ook voor de nieuwste ontwikkelingen op motorgebied.
Steeds langere service intervallen zorgen voor extra vervuiling, Met name in de Transportsector.
klik op de link van TTM voor meer info.

Als een motor volgens voorschrift wordt onderhouden en bij iedere beurt wordt gereinigd met Forté Motor Flush dan volstaat met de nieuwe formulatie 1 x 400 ml. Forté Motor Flush per 4 liter motorolie.
Bij zware verontreiniging zie de technische bulletins in het Forté werkplaatshandboek of raadpleeg uw Forté Adviseur.

Met de introductie van Forté New Generation Motor Flush heeft Forté Benelux wederom een stap gezet om het productgamma te versterken. Forté heeft een distributienetwerk van 30 adviseurs en levert aan meer dan 3.000 garagebedrijven.

Forté New Generation Motor Flush is speciaal ontwikkelt om efficiënt een motor inwendig te reinigen, terwijl de smeercapaciteit tijdens de reinigingsprocedure verhoogd wordt.

Voor technische informatie kunt u contact opnemen met uw Forté-adviseur.