Dit jaar bestaan wij 30 jaar en daar zijn we ontzettend trots op. Het geeft aan dat hetgeen we doen ook echt een bijdrage levert en dat onze klanten ons aanhoudend belonen met hun vertrouwen. Dat is geen vanzelfsprekendheid en dat beseffen we maar al te goed. Daar zijn we u dankbaar voor.

Vanaf het begin in 1988 hebben we jaar op jaar een bijna onwerkelijke groei laten zien, mede doordat we het onderscheid konden maken op onze technische vakinhoudelijke kennis en dito insteek bij de klanten. Over de problematiek was nog veel onbekend en op dat vlak konden we echt het verschil maken, zelfs tot op de dag van vandaag. De dienstverlening om het product heen en het delen van de kennis zijn onze ankers geworden en hebben ervoor gezorgd dat iedereen in de markt onze naam kent en dit koppelt aan een topkwaliteit. Daarmee zijn we de benchmark geworden en kijkt iedereen naar ons. Een prestatie van formaat, met een verplichting om die positie te behouden.

Uiteraard hebben we in die 30 jaar ook tegenslagen gekend; de crisis heeft onze klanten geraakt en dat is ook bij ons niet onopgemerkt gebleven en daarnaast heeft er onlangs een verschuiving in het dealernetwerk plaatsgevonden en dat is op de korte termijn niet wenselijk voor een organisatie als de onze. De afgelopen jaren waren dus best spannend te noemen en in jaren van groei en extreme stabiliteit in het dealernetwerk blijkt ook maar weer dat niemand bijzonder is; iedere organisatie krijgt te maken met uitdagingen die vooraf niet voorspeld kunnen worden. Het verschil wordt alleen gemaakt op het moment dat die uitdagingen zich voordoen, namelijk blijf dichtbij je waarden en in het geval van Forté betekent dat; kwaliteit is prioriteit nummer één.

Dat die kwaliteit zo hoog in het vaandel staat wordt onderstreept door de nieuwe formulaties van onze belangrijkste producten. In de afgelopen twee jaar zijn van al die producten de samenstellingen veranderd zodat onze leidende positie weer verzekerd is. Volgende week zullen we de markt wederom verrassen en de nieuwe lijn compleet maken door met nog twee nieuwe formulaties te komen. Hierop wordt zelfs het onderhoudsadvies aangepast, maar daarover volgende week meer…

Wij zijn klaar voor de toekomst en blijven geloven in waar we voor staan; kwaliteit betaalt zich terug. Daar doen wij geen enkele concessie in, daar kunt u op vertrouwen.